att bo på golvet. dålig människa!



jao.
blev en lite halvknasig överskrift till detta inlägg. men,men det får ni stå ut med. jag har bott på golvet nu i ett dygn woho! detta eftersom folk har hämtat möblerna i vardagsrummet här i lägenheten, vilket gjorde att det blidde ganska så TOMT eh. å med tanke på att jag tillbringar typ 24h om dygnet just i vardagsrummet så har jag fått bo på golvet hah. en upplevelse de me vill jag ju lova:P
men imorron blire förhoppningsvis iaf en soffa att stta i för skall troligen till ikea en sväng. (alla flyttfolks stora räddning) haha. skall bli skönt att äntligen få bo här och veta att det är VÅRT. alla saker är våra, kommer kännas lite mer som att det faktiskt är vi som bor här att detta är vårt, att vi inte är inneboende hos någon (vilket man har fått lite känslan utav innan) så just nu känns det jätte JÄTTE tomt men det är lugnt, för det känns BRA!:)

Nu börjar vår framtid älskling nu är det vi,vårt,oss <3

vad innebär att vara en dålig människa? jag känner mig som en just nu i alla fall. har inte alls varit så trevligt sällskap på de sista, särskillt inte mot dig älskling. jag känner mig helt jättehemsk. jag tänker inte gå in på detta djupare för det är något mellan oss. jag vill bara att du skall veta att jag är verkligen jätteledssen för allt. Det är allt annat än min avsikt att förstöra din tillvaro. Jag vill att du skall veta att hur jobbig jag än är så älskar jag dig mest av allt i hela oändligheten! Du är mitt liv mitt allt och jag lovar att göra allt som står i min makt för att du inte skall behöva må dåligt pga mig igen, promise!

I'm sorry for acting like this against you my love - i didn't mean to hurt you in any way.
I love you! (L)

.

no party for me after all..


utgång & adjöken

ikväll blire utgång! iiiih:)
 skall ha lite avskedspartajjande eller nåt i den stilen, för två töser som tänker överge oss här i sverige och åka till england!
Fy på er carro å malin hah. ;) nee, men skämt å sido. skall bli himla kul att träffa alla. sällan man träffas allihopa nu när gymnasiet är över. trist att det skall behöva bli så bara för att man inte "tvingas ses" varje dag. För det är ju faktiskt så. man pluggar och tvingas därför plugga tillsammans med andra som också valt att studera i 3 år, så praktiskt taget tvingas man ju att träffas varje dag eftersom att studierna är sådana. men,men nog om de!

nu skall jag äta frukost (om det nu finns nåt alls att stoppa i sig) ytterst troligt.. GAAH! jag är HUNGRIG jue. och att bero på ingenting så pågår det just nu en kamp med mig själv om att jag borde åka ner och handla sedan men att jag varken känner för det det allra minsta eller har orken för att förflytta mig ända ner till focus. det är faktiskt hela 4 minuter resväg härifrån med vagnen. matleverans till lilla mig någon?:P nee nu får jag ta och ge mig.

Här skall handlas punkt slut!
å nu skall här letas efter nåt att kunna kalla frukost..

ses ikväll tjejer <3 :)



saknad XXL.



känner att ja börjar tappa skrivandet lite, orden försvinner, jag hittar inte de rätta orden,vilket gör att mina inlägg blir helt galet konstiga, men,men så kan det vara. från det ena till det andra så har jag så mycket saknad inom mig just nu att jag snart spricker, "som en ballong som man blåst upp alldeles för mycket eller liknande".. (gosh va bra jag är på att hitta liknelser till saker och ting) heh. jag saknar min älskade Henkis nåt så oändligt! varje ynka sekund består av saknad.

our romance is something very special - det vi har skapat tillsammans, det vi har är en romans av de mest vackra nyanser av rött.

vad skall jag ta mig till med all sakand. jag kan ju inte bara sluta sakna jag VILL INTE sluta sakna och jag KAN INTE sluta sakna det som betyder mest i hela världshisorien för mig - my truly love. så hur skall man bete sig? ligga under en filt i soffan hela dagarna å bara växa fast i soffklädseln av saknad. nej usch nu låter jag helt absurd här.. behöver jag kanske hjälp med att hantera all saknad? sysselsättning har visat sig fungera ganska så hyfsat tror jag. så mina kära vänner, sysselsätt mig allt vad ni bara orkar eller nåt i den stilen!

och att bero på inget så har denna eftermiddag/kväll på jobbet varit den mest seega på MKT länge, trodde aldrig att jag skulle få åka hem gosh! å sen fick jag nog till titeln på detta inlägg ganska så bra, lite småfyndig sådär kanske?

i miss you my love more then ever! i wanna spend every minute with you, don't wanna miss you like this..
men när jag tänker efter så kanske denna saknad är nåt positivt. destu mer saknad - destu mer lycka när man ses igen och slipper sakna för ett tag. borde det inte vara så? det låter ju rätt logiskt! eller?

nä, nu blire nog nana för min del.
sov sött alla! :)
*natties*

var dag är den andra lik.

hopp. nu sitter man här igen. lyssnar på musik, babblar med folk på msn och ännu en veckas evig saknad <3 suck! har kommit fram till att mina dagar ser precis likadana ut, every day looks the same to me. jag MÅSTE hitta mig ett fritidsintresse, skulle vara så mkt roligare att göra något som man verkligen brinner för på sin lediga tid,(vilket är näst intill JÄMT för min del just nu hah. har bestämt mig för att börja träna. men har inte kommit längre än att kolla upp priser. suck! det är så typiskt mig! jag planerar en massa saker som jag skall göra men jag kommer aldrig igång.. jag skulle behöva någon som pushade mig hela tiden och näst intill tvingade mig till saker å ting. För saken är den att när jag måste göra någonting så har jag inga problem att komma igång med det, men däremot när det hela är frivilligt då lyckas jag alltid komma undan. nån annan som känner igen sig här kanske?

hmm.. vad skulle man kunna hitta på under sin fritid egentligen? vem är jag som person vad gillar jag att göra? vet knappt om jag har svaren på de frågorna själv. Då blire genast MKT svårare att komma fram till nåt. crap!


Förslag på saker man kan hålla sig sysselsatt med på sin fritid någon? :)


familjemiddag. tårar å lite aggressioner

Va hemma och åt middag med familjen idag mkt trevligt:) det är lite småkul när man flyttat hemmifrån och kommer hem bara sådär nån gång ibland. man blir så uppassad på nåt vis. helt plötsligt är man lite i centrum lite sådär i en hast. det är lite småfräckt! Efter maten åkte vi ner till glasscafet och väkte i oss en massa glass *gott gott* MEN under middagen höll jag dock på att bli galen på en viss person å dess åsikter om saker å ting som inte är av denna värld! gosh, ibland undrar man vad folk får alla åsikter ifrån, hur fungerar deras lilla sak där uppe i huvet även kallad the brain. gaaah blir bara mer och mer förbannad destu mer jag tänker på de så för allas trevlnad så sätter vi punkt för det lilla aggressionsavsnittet här PUNKT.

fick även se dig idag.. du utstrålade ett sånt lidande å en sån svaghet.. du är inte du längre, du har förvandlas till en helt annan människa. Du hade ett "framkallat för stunden" leende på läpparna när du kom, men man kunde se i dina ögon att du helst bara ville försvinna. det var en hjärtskärande syn. men att ge dig den kramen kändes så bra, trots att du knappt orkade krama tillbaka. hur skall jag bete mig i din närhet. det är nog ingen större höjdare att bryta ihop framför ögonen på dig. nee, jag måste vara stark. men jag är inte det just nu jag har inte den styrkan. jag är svag. svagsvagsvag! jag vill ju vara stark vill ge dig all styrka i världen but it's so hard, i don't know what to do or how to make it anymore.. tears are falling from my cheek.. jag är fången i svaghetens armar, i wanna break free but it's so hard.


ge mig styrka. ge mig hopp. ge mig en vändning på livets alla skräcksenarium
ge mig lycka - ge mig liv!

sjuk + jobb - ingen höjdarkombination!

vaknade imorse. mådde sämre en sämst å visste att jag hade tackat ja till att jobba.. mindre kul! men tog mig till jobbet efter mycket om och men å genomförde HELA turen. Gick omkring på jobbet och hostade så jag tappade andan gång på gång å snöt mig en gång i minuten typ å däremellan jobbande haha.. OCH självklart vare JAG som hade medicinansvar för kvällen (eftersom att jag slutade sist). jag kollade säkert i den där medicinpärmen typ 10ggr om så att jag hade gett rätt medicin till rätt människa och så att alla fått sina kvällsmedeciner å så haha ingen höjdare att just jag hade det ansvaret i mitt "genomförkylda tillstånd" ^^ men jag lyckades att få i alla deras mediciner till slut så en liten applåd till mig där..

imorron skall jag bege mig hem en sväng och äta middag med familjen min, trevligt ack så trevligt:) sen blire nog en väldigt lugn kväll framför tv:n nergrävd i soffan under en filt - ännu ett tappert försök till att bli frisk!

På fredag skall jag gå på premiären av arnfilmen *STOR DAG* recention av filmen kommer efteråt för den som känner sig manad att läsa en sån.

borde nog sova snart me, men fick plötsligt så mycket energi så ett försök till sömn nu vore lönlöst.. Gosh! känns som att jag bara svammlar på en hel massa ointressant *ber om ursäkt* men jag är faktiskt FÖRKYLD så ha överseende eller nåt haha:P

nää nu skall jag ge mig, promise.

vill bara som ett fint avslut på dagen säga tack till alla mina underbara vänner för att ni finns i mitt liv! Ni är verkligen helt fantastiska! :)
och till min käraste, min älskade själsfrände, pojkvän och blivande sambo! Du har visat mig sann kärlek och öppnat mina ögon för livet. Du är helt fantastiskt underbar på alla sätt och vis. jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

why you?

varför du? du har alltid varit en del av mitt liv av våra liv.. du fanns där i de mest svåra stunder. You've been like a father to me.. alla bara försvinner ut mitt liv, one by one.. som en enda stor mardrömm. jag vet inte om jag kommer att klara ännu en förlust. din kommande begravning, kommer jag att orka me den? jag måste orka med den för din skull! men jag känner mig så svag.. mina ben viker sig under mig av blåtta tanken på att du kommer försvinna. du har funnits där så länge jag kan minnas i 20år, du har funnits där som vår granne, du har varit och blivit och är en del av familjen! Du känns så självklar, som att du alltid varit en del av mitt liv. Du har sett mig växa upp och du fick se mig utvecklas de senaste åren då min pappa inte fick den möjligheten..

tårarna faller sakta ner för mina kinder då jag tänker tillbaka på din begravning min egen pappa bara försvann.. allt gick så fort. jag ville bara spola tillbaka tiden och trycka på stopp! Nu när tanken slår mig att du kanske inte eller som det ser ut nu troligen inte kommer klara det så länge till vet jag inte om jag kommer orka.. jag vill inte vara med om ännu ett skräcksenarium ännu ett tomrumm i mitt liv som aldrig nånsin kommer kunna fyllas igen - den platsen som är din i mitt hjärta.

vad som än händer lovar jag att försöka, försöka vara stark försöka orka för dig! skall försöka att inte vara så självisk att inte bara tänka på hur jobbigt det är för mig.. det är trots allt du som står öga mot öga med döden och ser dig själv sakta men säker tyna bort.. I'll be here for you! thats a promise. å du kommer alltid att ha en mycket speciell plats i mitt hjärta, som min andra pappa där du kommer leva vidare föralltid <3

don't leave me. please! you can make it i know you can. det är i alla fall det som jag vill intala mig själv, det jag intalade mig själv då. you just have to be stronger then ever before, and i'll try to give you that strengt i promise.. cause losing you would be like losing my father twice..

Välkommen till min nya blogg!

Heej och som sagt Välkommen!
nu har man hittat tillbaka till bloggvärlden efter att förra gick till historien. så nu skall jag göra ännu ett tappert försök! om jag käner mig själv rätt så kommer det nog gå lite i perioder. en period blire mer skrivet här än andra. beror mkt på vilket livsstadium jag är inne i. händelserikt? nedstämt? eller de stadium då alla dagar ser likadana ut? Ni kan ju lista ut själva när ni kommer ha mer och läsa här och inte.

i hope you'll be pleased with it anyway.
so enjoy:)


RSS 2.0