tomhet.

jobbig dag
depprimerande dag
skrämmande dag
frustrerande dag


usch för sånna här dagar. mikaela! får jag vara ung och dum med dig idag? <3



döden förföljer mig..

älskade du.



I put my faith in tomorrow
And try to sleep for a while
*Maybe a new day will fallow*
That'll make it all right
Now when I feel so down and out
Somehow you're still by my side
And I hope
Life is good
Where ever you are
You will be
Forever in my heart
Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Where ever you are
If I had told you the right things
Would it matter at all?
If I only knew you were standing
On the edge waiting to fall
Oh I would give just anything
To see your face, to hear your voice
Just one more time
And I hope
Life is good
Where ever you are
You will be
Forever in my heart
Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Where ever you are
Where ever you are
Oh, where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Where ever you are
Where ever you are

 

vad ska jag göra av all saknad, alla tankar minnen & bilder?
Tomheten sköljer över mig som en alldeles för hög våg att undkomma.

jag drunknar i den tomhet du lämnat kvar..
jag saknar dig så jävla mycket


älskade ni


vill bara säga tack till alla underbara i min närhet som stöttar mig igenom allt detta. Det finns inte ord för hur mycket det betyder för mig, ni är helt fantastiska! Ni är som pålar som stöttar upp mig och hindrar mig från att falla, ni är min trygghet..
älskade underbara ni. TACK <33


jag har de mest underbara av vänner och den mest
fantastiska pojkvän man kan önska sig.
kärlek i mängder till er

R.I.P

Nu har det skett. Roger, nu har du tagit ditt sista andetag & lämnat oss.. jag visste att denna dagen snart skulle komma men känns helt förjävligt. jag gråter så jag inte får någon luft, villl inte förstå att det är sant att DU inte finns i livet mer. Tack för alla underbara stunder med dig du kommer föralltid att leva kvar i våra hjärtan. saknaden är oändlig!
du är älskad av oss alla. vila i frid <3


i wish i've got a chance to say goodbye, and tell you how much i love you..

dance.

vill bara dansa, dansa bort alla problem oh svårigheter i livet. all a ask for is one single dance on roses? är det för mkt begärt..
vill dansa, dansa livets dans med dig <3

i'll dance all night long, feel the music in my body and just dance every fucking problem away.
wanna join me?

stök å saknad.

hopp. ställde klockan på halv 9 idag fr att jag inte ville sova bort dagen av nån anledning som jag inte har en aning om, men det blidde stänga mobilen när den ringde å sen sova å vakna igen vid 12 hah (bra anna bra) ^^ jahopp å dån blidde det upp å ta en duch vilket var mkt uppskattat av mitt hår med tanke på att det såg helt förjävligt ut XD men nu äre fint igen. sen hade jag ålanerat in städing å jag ni hörde rätt STÄDNING. så jag satte igång å damsuga hela lägenheten göre rent badrummet å köket, vädra mattor å allt annat vad storstädning innebär, så nu äre tamefan RENT här:D å våga inte säga nåt annat.. *morra* hah.. (känner mig såenormt BRA)

å nu har jag ingen aning om vad jag skall äga min dag åt, sakna? gräva ner mig i soffan under en filt å bara sakna? gosh låte så patetisk! men det är verkligen helt unbelievable hur mycket man kan sakna en person. vill bara vara dig nära hela tiden älskling bara kunna pussas å kramas med dig när helst jag vill, don't wanna miss you like this anymore. Stanna hemma, va hos mig. allid <3 jag är helt kolosalt förälskad i min Henkis. en sekund utan dig är som en hel evighet precis som när man är nykär. jag blir bara mer och mer kär i dig för var dag som går. kan inte förklara i ord vad jag känner för dig, min kärlek till dig är för oändlig för att orden skall räcka till.

Nykär,
vilken underbar känsla. det pirrar i hela kroppen var gång ens blickar möts, ögonen lyser upp vid varandras åsyn och man kan inte annat än att storle mot varann. gosh! what a wonderful love. vill uppleva de dagarna igen.. ta mig tillbaka till skagen, då vi gick där höll varandras händer. vädret var helt underbart, och DU fick mig nästan att smälta bort, Du var och ÄR det finaste jag nånsin skådat. älskling, your'e totaly amazing!
jag älskar dig.


älskar dig.


Henrik Eklund, jag älskar dig så oändligt mycket!
saknar dig såå älskling <3


Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine

You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

Your smile is heavenly

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die




scared to death


MIRRORS
speglar dödar..

såg denna flmen på bio ikväll med min älskade "storasyster" linda. Fick två fribiljetter för sf-bio av mamms som gick ut idag, för dom därhemma skulle inte hinna gå på bio, så fick ett biobesök HELT GRATIS .D
det stod.. att betala: 0kr hah. sånt gillar vi ^^
men en sak som är säker.. jag skall verkligen tänka mig för nästa gång jag väljer biofilm. denna filmen va de värsta jag sett nånsin - helt fruktansvärd! jag har aldrig nånsin varitt så jävla livrädd efter en film förut. Hela jag skakade å magsmärtor i massor å till på köpet är jag ju helt ensam i lägenheten under veckorna. Gosh! ibland är man bara så otroligt dum som människa! ALDRIG mer skräckis efter det här! det är en sak som är säker.. eller möjligen med min älskling som filmsällskap men ALDRIG NÅNSIN då jag vet att jag måste vara ensam sen. nee idag vare rädsla på hög nivå, det är en sak som är säker. usch, aldrig mer säger jag bara!

Tack alla underbart söta vänner för att ni finns, för att ni fanns där för mig ikväll och fick mig att lugna ner mig lite och komma på andra tankar. tack för allt ni gör för mig, för att ni finns där i alla lägen - ni är ett enormt stöd och helt fantastiska!:)

Henkis
älskling jag saknar dig så ofantligt mycket! önskar av hela mitt hjärta att du va här hos mig nu. längtar som bara den tills på fredag då jag får slänga mig i din famn igen.
Du är ALLT <33

svagheten är jag

som en ohanterlig klump inombords som bara växer och växer och blir ännu mer ohanterbar..

tell me how to handle this.

tomhetskänsla.



det är helt otroligt hur oändligt mycket man kan sakna en person.
jag är så kolossalt förälskad i dig <3

@ work

hopp nu är man på jobbet då. gör en H7 tur idag vilket innebär att jag jobbar från 8:45 - 21:00 isch för de >_< men,men nu är jag här i alla fall å mkt utav dagen har ju faktiskt redan gått:) *positivt tänkande* så det är ju inte så jättelångt kvar tills jag får slänga av mig arbetskläderna och bege mig hemmåt å myspysa med min älskling:D *längta ihjäl mig*

Har rast nu 1,5 timma. det är skönt med dessa lååånga helgturerna att man får bra med rast! annars hade jag varit kliniskt död hah. men icke i'm a survivor!
känner mig inte riktigt så nere idag heller. gårdagen va ju helt jätte JÄTTE hemsk.. usch! men jag har dig i mina tankar var eviga sekund. keep on breathing, please. don't leave, dö inte ifrån oss <3

jahopp. vad skall jag spendera mina resterande 40minuters rast på? hm. sitta här? vila? ne inte vila då orkar jag inte komma igång ordentligt sen igen haha.. så det är nog inte så uppskattat av mina arbetskamrater heh. ne det får nog bli lite frisk luft och nåt å dricka nu tror jag.

hejhopp!





mikaela.
jag tänker på dig raring. hör bara av dig om du behöver prata:)
i'll do my very best to help <3

sorrow.

tears tears tears..
mina ögon fylls med tårar, denna dagen är helt fruktansvärd. att se dig idag var som ett slag i bröstet i couldn't belive my eyes. Det har gått så fort nu de senaste, du är så förändrad, jag kände inte igen dig alls när jag såg dig sitta där i soffan, du var inte du. Du kommer nog finnas i livet högst några veckor till.. det gör så fruktansvärt ont inombords, jag gråter så jag tappar andan - får ingen luft.
tell me,
how am i suppose to breath with no air.


http://www.youtube.com/watch?v=s5K75Veyeuk
- underbar låt! tack mikaela:)




mikaela. lets ta varann i hand å deppa tillsammans å få ur oss allt deppigt och jobbigt.
together we'll stand strong <3

dentist å äppleskal

var hos tandläkaren idag i typ 5 minuter hah. dom satte in nåra blåa små plattor mellan vissa tänder för att töja ut utrymmet typ å dom där små blåa plattorna är bara så IRRITERANDE att ha i minnen. det känns verkligen som att man har en massa äppleskal i munnen som fastnat mellan tänderna, men har bara lusta att ta lite tandråd eller liknande å peta bort skiten men nehe då det får man ju inte göra, för dom måste sitta därtillspå fredag då jag har min nästa tandläkartid wäääj! (not) men,men det får la gå anta jag ^^

träffade jenny förut me när jag va påväg till tandläkaren mycket trevligt:) vi sprang runt i allum å virrade omkring i lite affärer hah. å jag kunde som vanligt inte hålla mig från att köpa nåt så jag råkade få me mig en jättemysig kofta hem haha:P "råkade" men jag blev bara helt förälskad i den. å på tisdag i nästa vecka skall jag å jenny penny ha myskväll här med sånnadär mysiga filmer å så:):) *längtar*



jenny.
 jag vet att du inte ser dig själv som någon frälsare eller liknande men du får mig verkligen att må bra! jag har alltid lika kul med dig, du fyller mig med glädje (vilket jag verkligen är i behov av just nu) Hela du bara utstrålar en hel massa gladhet. Det är så skönt att vara med dig, då glömmer jag allt annat och blir bara så enormt glad!
tack jenny, du är så fin <3

älskling . vänner

älskling.
Henkis, du får mig att orka att vakna varje morgon med ett leende på läpparna ett leende av äkta lycka för att det är vi, för att jag har dig och får vara din! jag älskar dig så otroligt mycket, min kärlek till dig är obeskrivlig! Du är allt jag nånsin kunnat drömma om allt jag nånsin vågat önska. mitt liv är DU älskling <3<3<3

vänner.
älskade vänner, ni är helt fantastiska!
tack för att ni finns:) ni betyder så oerhört mycket för mig!

vill även skänka ett extra litet tack till min underbara arbetskollega Lisa. Du gör mina kvällar på jobbet hur bra som helst!
tack:)



film.



Fick ett filmtips idag. en såndär fin och mysig film <3
sånna gillar vi. sånna älska vi!
tack för tipset louise:)

här kan ni kolla in trailern om ni känner för de:
http://www.hemmakvall.se/Pages/Produkt.aspx?faktanr=69750

vän.




jenny du är helt fantastisk!:) du inspirerar mig med ditt jag, du får mig att se saker annolunda och därmed förgyller du mitt liv med möjligheter till en bättre tillvaro. tack <3


"Önskade mig stjärnfall, fick en meteorit som redan brunnit upp
Önskade mig en hundvalp, fick en gammal krake med dålig syn
Önskade mig änglar, fick sorgen istället
Önskade mig tider där tårar va skratt och smärta var njutning
Önskade mig någon som såg mig i hörnet där jag låg men det var bara krake med dålig syn som luktade mig i hörnet där jag låg… krake med dålig syn är min bästa vän"


i have made a decision.. jag ska bygga up en värld inom mig. en värld där jag kan vara då verkligheten dränker mig. en värld för mig, som jag själv byggt upp där jag kan bara vara. världen där jag kan skaffa kontroll över mig själv, min situation och mina känslor. en värld som gör livet uti den bisarra verkligheten mer hanterbart. en värld att krypa in i och finnas till i då jag inte orkar med den faktiska verkligheten. en värld där jag kan samla ihop mig själv, rena mitt innersta - min själ.

låter det inte helt underbart ?



död.




livet dras sakta men säkert ur dig, dina andetag blir bara tyngre.. hur länge skall du orka? du kommer troligen bara finnas i livet månaden ut, du orkar knappt andas alls längre.. varför VARFÖR? jag förstår inte alls varför DU? jag har inte förstått att de faktiskt är du som tynar bort att det är du som kommer försvinna ur våra liv. jag vill inte förstå. jag vet inte hur jag skall hantera allt! egentligen vill jag bara bryta ihop totalt, men vad hjälper de? det kommer inte förändra ett endaste dugg. du kommer fortfarande lämna oss.. hur skall jag orka med detta ännu en gång, vill inte uppleva detta skräcksenarium en gång till. it's like losing a father twice. att förlora en förälder,den sorgen går inte att föreställa sig om man inte själv varit med om det, det är det mes fruktansvärda man kan gå igenom. jag vill inte ens tänka tanken på den kommande begravningen..

jag känner mig så totalt jävla maktlös, frustration. en person i min närhet håller på att mista livet, tar sina sista andetag och jag kan inte göra någonting alls för att hindra.. powerless!
jag vet inte hur jag skall uttrycka mig det är en alldeles för svår situation för att finna de rätta orden.

ge mig orken, ge mig styrkan att vara att existera och finnas.
jag behöver er nu mer än nånsin, ni är som pålar som stöttar upp mig och hindrar mitt fall.
min tacksamhet och lycka för att ni finns är obeskrivlig, ni är obeskrivliga - helt fantastiska!
allt jag kan säga är tack <3



mitt jag.

varför är jag såhär? jag försöker gång på gång gå in i mig själv för att försöka hitta ett svar, försöka hitta dedär som finns inom mig, som ligger och gnager sönder mig innifrån. Men var gång gör bara det hela ännu värre. visst det är ett pågående skräcksenarium runt omkring mig vilket fånga mina tankar och fäller mitt humör till botten, but still.. borde jag inte vara lycklig,glad och allt dedär positiva? jag har världens underbaraste pojkvän i min närhet och vi har just blivit sambos och håller på att flytta in tillsammans - skapa det som är vårt, vår framtid, helt underbart:)

men varför? jag förstår mig inte på mig själv alls.. varför alla dessa tårar? alla dessa depressiva stunder? borde inte all lycka bara spola bort allt deppresivt och bara välla över mig å göra allt så underbart bra! jag vet inte vad jag ska ta mig till.. jag MÅSTE ta tag i mig själv. detta håller inte i längden, allt kommer skita sig och det kommer vara JAG som hamnar under kategorin orsak.

snälla. hjälp mig att komma ur denna grop av depression, i would do anything for just make all this disappear.
i would do anything.









i'll do whatever i takes to change this as long as you'll be by my side.
Henkis älskling.
jag älskar dig mer än allt <3

work . love

hopp. har jobbat idag då. 15 - 21 å imorron blire jobba heldag (suck) 7 - 19:45. men,men det är pengar å pengar är ett måste när man flyttat hemmifrån å har en hyra, räkningar att betala å all denna fucking mat som skall handlas å som dessutom är SVIN DYR:O gosh! men,men vi skall väl gejja detta på nåt sätt *peppa*

har verkligen ingen lust alls att jobba imorron måste GÅ ner till stan imorron me om jag inte vill ta sista nattvagnen ner å sitta där nere å vänta i 2 timmar innan busshelvetet till jobbet går hah. skojj skojj. alltid lika kul att börja tidigt på helgerna (not) eh. Men. jag kommer ialla fall ha nåt himla mysit att se fram emot till kvällen weee! jag å älskling skall möblera lägenheten med våra nyinköpta möbler å så blire skruva ihop jysk stuff :D Älskar att inreda å möblera *längtar* iihhh. det kommer bli så bra:) Nu när vi har vårt, nu när det är du och jag mot välden - nu när vi bygger upp vår framtid tillsammans <3


                                                        Henkis
jag älskar dig så otroligt mycket att jag snart spricker!
Du förvandlar regn till solsken, Du gör min tillvaro alldeles underbar!:)






Nu måste jag nana här annars kommer jag inte orka med morgondagen alls.
*nattie* på er alla söta. dröm fint!

weak.




svagheten dränker mig.
nästan

Wall.E



Såg denna på bio ikväll med caroline och malin.
En så enormt sööt film:) Har aldrig nånsin sätt något så sött gosh!
sötare än såhär kan det knappast bli <3
Se den!

btw. Grattis till körkortet caroline:D:D go you girl!
& ha det så jättebra i England nu töser. kommer saknar er massvis!

nu orkar jag inte med mig själv eller nåt annat alls. så för allas bästa ska jag ta å sova nu.
*Goonatt*

BRA dag . DÅLIG dag

BRA dag.
denna dagen har varit jätte JÄTTE bra. har vart å flängt runt med mammsen och så nästan hela förmiddagen och införskaffat mig en massa fint till lägenheten. det finns verkligen ingenting som är så kul som att inreda en lägenhet gosh, älskart!:D å till helgen kommer vi få det lite mer möblerat då vi skall köpa soffa å annat från ikea å då vi även skall flytta ner älsklingens saker från uddevalla hit! skojj skojj:) så till helgen kommer det bli så fint här så. *Glad i massor*

att det är du och jag nu älskling, att vi skall bygga upp en framtid tillsammans. det känns bara såå underbart
- Sambos! <3

DÅLIG dag.
är inte alls på humör längre. det kom som ett knivhugg ihjärtat. jag trodde att du skulle orka att allt skulle ordna sig (det var i alla fall vad jag ville tro) men det kommer inte att bli bra. Du kommer att försvinna ur våra liv. du har ingen ork längre.. jag vet inte hur jag skall bete mig i din närhet, vet inte vad jag skall ta mig till just nu. det helakänns så overkligt. allt har gått så fort! det fattas bara en sak. och inträffar den så tänker jag aldrig nånsin fira nyår nåt mer. då är det inte värt att fira alls. vad skulle man firat då? döden? nejtack! jävla orättvisa värld!
vad är meningen? varför just du? vad äre för jävla avsikt med detta, vad har HAN för planer för dig egentligen? INGA ALLS?
Fan ta all skit som händer hela tin. Hur skall detta sluta? kommer vi kunna se ett slut? eller kommer alla bara falla bort en efter en av dem jag har kär, dem som betyder så mkt, som finns runt omkring mig?
jag vill inte VILL INTE! jag vägrar acceptera detta, det får bara inte vara såhär NEJ NEJ NEJ!
jag är för svag för att fälla tårar jag är för svag för allt, jag orkar inte! Inte en gång till, de kommer bara inte gå.

snälla. ge mig orken att ta mig igenom detta för just nu finns det ingen alls..
tomhet.svaghet å tårar i all ära. skall detta bli min vardag?

.sambos

nu drar vi
nu bär det av på livets turbulenta resa..
nu är det du och jag mot världen - nu är det vi <3


our love journey has only just begun.

ikea.jobb å ledighet som topping

nu sitter man här igen då.. tycker nästan jag har överträffat mig själv med hur flitig jag är med mitt bloggande hah. det är du å jag mikaela "flitiga bloggarna" :D

hopp. va ju på ikea igår som sagt för å köpa vårt sofftyg så inte de skulle ta slut. å herreguu va otympligt de paketet va att släpa hem på bussen hah. jag som trodde att det skulle bli himlans enkelt med tankepå att det va TYG! men nehedå. då är det inpackat i världens pappkartong haha, barnsäkert skall de va XD men,men hem kom jag me de himlans sofftyget, 2 TURKOSA diskborstar, en liten kryddhylla som skall hänga i köket, en häängande hushållspappershållare å lite batterier. som sagt det kom me lite annat smått å gott me..men herreguu det är IKEA vi snackar om här. det är ju näst intill omöjligt att gå därifrån tomhänt haha :P

jaja. har jobbat idag me 13 - 21:45 mkt lugn och skön dag på jobbet faktiskt, det gillar vi:) det gick himla smidigt nu under kvällen me vilket va himla skönt. nu är man ledig onsdag å torsdag, underbart! så imorron skall jag ägna min lediga tid åt bio och mysa runt på stan med mammsen. (kolla på lite grejjer till lägenheten å lite fika å så) gosh vilken trevlig dag det kommer bli. till kvällen blire som sagt bio med 2 söta töser, en caroline och en malin. skall se Wall.E haha.. man kan ju bara inte undvika att se den, den verkar ju så himla underbart sööt:) iihh.

å dessutom har jag även kommit på att tea har blivit som en alternativ grejj till kaffe för min del. dricker hur mkt tea som helt nu förtiden. Men tea är ju så gott, å sen är det så mysigt att ta en varm kopp tea innan man skall sova! sover så mkt gooare då:) å sen tycker jag nog att tea hör till när det börjar gå mot hösttider.
Hösttider är Mystider!

nu skall jag fortsätta kvällsprata med alla söta nattugglor på msn å ska snart ta å nana kudden..
*nattie* på er alla söta människor:)



work.

vill inte jobba vill inte jobba vill INTE jobba idag! Har verkligen inte den minsta lust alls. usch på sånna här dagar! Detta är en såndär dag som känns så förbaskat livlös, vill bara ligga kvar nerbäddad i sängen HELA dagen.
nån som känner desamma?

peppa mig!

wee lixom. nu måste jag åka ut till ikea efter jobbet för att köpa vårt sofföverdrag så inte det tar slut. geh!  orka. men,men då är jag i alla fall sysselsatt med nåt å kanske hittar man nåt mer kulit som bara kommer "råka" följa med hem lixom hah. Ikea är farligt för den stackars plånboken som bara blir tunnare och tunnare för varje ikeabesök XD

nu är vi där igen.

ännu en vecka av jobb och oändlig saknad av din närhet <3 men snart snart.. då börjar vår vardag tillsammans då blir vi sambos :) *längtar ihjäl mig* vi håller just nu på att genomföra ett väldigt stort steg i livet tillsammans å det känns så underbart. Det är verkligen som att en evig dröm håller på att gå i upplevelse! Att få leva med dig, att få dela varje morgon å varje kväll med dig - helt fantastiskt.
ska jobba imorron 7 - 14 så ska ta å krypa till sängs nu tror ja heh. nattie på er alla söta:)




saknar dig älskling!

loppis.

wääj! skall på loppis med älskling imorron:) skojjsit. Kanske kan hitta ett och annat fynd där förhoppningsvis. å förövrigt så är jag sjukt trött just nu så har inte någon som helst aning om varför jag fortfarande sitter uppe. visst sova är himelskt gott men egentligen, hur mkt tid av sin tillvaro - sitt liv tillbringar man inte sovandes? så mkt tid som bara rinner iväg åt ingenting lixom.. känns ganska så onödigt måste jag ju säga. men sova är GOTT! so, shit the same:D

nu ska jag gå å sussa så sött med älskling <3
*nattie* på er alla söta :)

i'm sorry for this day my love.


today.tomorrow

tomorrow. allt kommer bli bra allt kommer bli bättre än bra - allt kommer bli helt underbart.
För du kommer finnas här hos mig!
Tomorrow <3
jag mår fortfarande dåligt! apdåligt:/ så ska ta å försöka sova lite nu, så har jag i alla fall gjort ett tappert försök till att orka med morgondagen.
*nattie* på er alla söta:)





before ending..
här kommer ett litet citat som en vacker vän sa till mig idag:
"det är magiskt snällt"



lyckovändning.





.v. Isabella anna svensson
en helt bedårande liten prinsessa



denna lilla sötnos är man gudmor till nu då:)
Lycka!

jagmårapdåligt.

vad äre som händer med mig? har mått helmysko hela dan. har aldrig mått såhär mysko innan geh!:/ illamående och yrsel om vart annat för minsta lilla rörelse.. å så magsmörtor på de! och en OÄNDLIG saknad efter dig älskling <3 kan det bli mycker värre än såhär?
vill uppsöka farbror doktorn å göra nån undersökning me massa prover å shit för att se hur jag verkligen mår. känns verkligen som att det är nåt fel med mig just nu.. nåt äre som inte står rätt till. urk!

älskling, ge mig din famn - din närhet.

bad Morning.

mår asilla och har världens magsmärtor å skall iväg till jobbet om sisådär en 10minuter. wäääj säger jag bara! (not) usch!:/
Ge mig ork!

saknad.jobb.barn

Låt det bli fredag NU! saknar min älskade Henkis såå att det gör ont inombords.
m i s s y o u <33

btw. så skall jag jobba imorron HELA dan. 8 - 21:45 yey (not) känner inte alls för de vill bara sova hela dan imorron hah.. lat som jag är trivs jag väääldigt bra i sängen:p jag har faktiskt insett att det finns nog inget som är så gott som att sova. skulle kunna göra det för jämnan om jag fick den möjligheten. eller nää, livet hade nog blivit väldigt händelselöst och enformigt - heltrist rent utsagt! den stora förändringen hade i princip varit att man vände sig å låg på höger sida istället för vänster eller på rygg istället för på mage haha x) väldigt spännande liv lixom heh.

har jobbat idag me 13 - 21:45. å de sista 45 minuterna fanns det verkligen ingenting alls att göra (totalt JÄTTE lugnt) så jag satt mig vid tv:n en stund. av en ren slump fastnade jag i ett förlossningsprogram. å gud vilken lycka, men samtidigt vilken enorm smärta! det är verkligen en himlans massa blandade känslor när man ser sånt. men lyckan tar verkligen övertaget. jag vill verkligen HA BARN, jag vill vara en ung mamma:) *längta*

jao så nu vet ni de hah.

skall ta å nana nu tror jag så jag orkar med morrondagen på jobbet!
nattie på er alla söta människor :)


you & me

*i belive in something called love.

vi bygger vårt hem - vår framtid. and it's so lovely:)

RSS 2.0