.

happ så sitter man här igen.. as always! men ack va duktig man blivit på att blogga, går ju inte en dag utan att jag kladdar ner nåt här. (sen om det som skrivs är seiöst från min sida eller överhuvetaget läsvärt är en annan femma) heh. jag har så sjukt tråkit här hemma under veckorna så himskligt ensamt å trist:/ behöver verkligen syselsätta mig me nåt.. skaffa mig en HOBBY! yep,en hobby - nåt som jag brinner för som jag verkligen gillar att göra. Frågan är bara vad? jag har verkligen funderat å tänkt å funderat lite till men inte kunnat komma fram till nåt alls vilket gör de hela himskligt mkt svårare (att beror på ordet himskligt så använder jag det väldigt ofta nu för tiden) ännu en liten fixideé a la anna hähä.. men för att åter hoppa på den röda tråden i detta inlägg: att fina en hobby! det behäver ju inte vara så jädrans märkvärdigt, nåt litet bara som kan hålla mig syselsatt under veckorna. Jag bestämde ju mig för att börja träna friskis & svettis men det är ju så satans dyrt jue:S fy för ekonomi! hela världen osar ju EKONOMI! bläsh. tänk om pengar inte existerade.. what a wonderful world!

älskling, kom å höstmys med mig. <3
Hösten är en riktig mysårstid det är då man skall vara ogiven av nära och kära och en hel massa myskvällar med varm choklad eller tea å nått gott tilltugg å en massa kärleksfullt babbel:) iihh.

jag har så fruktansvät tråkit just nu är så rastlös men ändå så himla trött, blir nog sällskapa med kudden snart för min del. för sova det är ju bara så himelskt underbart!
nu skall jag socialisera lite me gullit folk på msn åsen ta å hoppa i säng..
nattie på er alla söta:)

hejhopp.

Kommentarer
Postat av: Miiicka

en hobby är trevligt. :)

jag samlar på filmer :D ser filmer. underbart!

vad gillar du att göra då? :D <3

2008-10-09 @ 16:36:24
URL: http://brorbob.bloggspace.se/
Postat av: Coffee

Hahah, fortfarande hobbyproblemet alltså? Trodde du äntligen hade hittat nåt, men jag hade alltså fel?

Friskis är bara dyrt om man köper ett kort och inte går tillräckligt många ggr. Köp ett månadskort och träna tre ggr i veckan, så tror jag att du tjänar på det ^^

2008-10-10 @ 13:13:13
URL: http://worldoffools.blogg.se/
Postat av: Coffee

Wtf! Har du tagit min "Läs, tyck till, kommentera" också? :P

2008-10-10 @ 13:13:58
URL: http://worldoffools.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0